Simona Petrova

Здравейте,казвам се Симона Петрова и съм от гр.Петрич Живея и практикувам професията си в родния ми град .Завърших специалността медицинска рехабилитация и ерготерапия в Медицински факултет на Медицински университет гр.София през месец август 2015г.
Веднага след завършването ми разбрах за техниката Боуен и се записах на курс,който продължи около една година докато се обуча и получа сертификат,който ми дава правото да се наричам боуен терпевт.Да си боуен терпеврт е привилегия,тъй като за голяма част от терпевтите пътя е труден,а изпита –ужасен. За себе си мога да кажа че бях талисманчето на групата(както ме наричаха колегите),тъй като бях най-младата в групата и в същото време взех изпита от първи път безгрешно(малко терапевтити могат да се похвалят със взет изпит от първи път и то с перфектна практика). Преди да завърша обаче боуен терпапията, се обучих да работя с концепцията Мълиган към Асоциацията на физиотерапевтите в България(Повече информция за нея може да прочетете в раздел Терапии/концепция Мълиган/.
Малко по нататък завърших първо ниво курс по Рейки.След него живота ми се „изясни”.Тогава усетих с пълна сила колко съм навлязла в „правия път”,усетих че това е мисията на живота ми-да помагам на хората по начина по който го правя. Има много начини да се помага в имаето на здравето на хората,но точно това което аз избирах да правя,беше най-правилното за мен и продължава да бъде.
Индивидуален е подхода ми към всеки пациент.Не работя по строго определен начин.Работата ми е съобразена спрямо нуждите на пациента и това налага често да кимбинирам знанията и уменията си в един сенас.С помощта на Рейки се научих да подбирам точните инстументи за работа,така че да бъде терапията възможно най-ефективна.
В практиката си включих още познанията си по Хиропрактика,Рейки 2ро ниво, Психобиология/или т.нар. биодекодиране/ Германска нова медицина/ и Австралийски цветни есенции.
Ако смятате че мога да ви бъда полезна,се свържете с мен .
Очаквам ви в Студио Physio Health!

Simona Petrova

контакти