Отзиви

Дони

ученик

"Дони освен че е ученик,спортува активно баскетбол.Той дойде при мен с оплаквания свързани със заднобедрената мускулатура и пръсците-не можеше да седне на стол без да изпитва болка наподобяваща на тежка мускулна треска.След 2 посещения прилагайки боуен терапия болката и неразположението на Дони се подобриха значително като почти не остана и следа от предишното състояние.Дони не живее в Петич,затова и двамата сме доволни въпреки недостатъчното време че успяхме да се справим повече от очакваното!

Мими

Точно така това е Мимии :))
Тя дойде профилактично,без оплаквания,просто ей така да я проверя и разбира се че намерихме "нещо за оправяне". Както обичам да казвам - "Няма на този свят човек без оплаквания.Ако няма,ще му ги открия,защото знам как."
И така понаместих Мими,а тя каза :
"Чувствам се по много по-лека и гъвкава"

Ceo Company

Елена

Дойде за първи път при мен с едно единствено оплакване-мигрена.Това беше може би преди около 2години.От първата процедура остана впечатлена-мигрената просто спря. Когато се е появявала след първата боуен терапия,тя вече не била толкова силна като усещане, а много по лека и поносима.За времето в което се познаваме,тя е направила може би 4 процедури в големи интервали от време,за да поддържа добро състояние.

Ceo Company

"Aliquet adipiscing vivamus ultrices ipsum, commodo vitae, elit nec ipsam luctus. Eget non vitae scelerisque eget sapiente libero, lorem nam quis vitae quis morbi, id consequat mauris massa."

Mary Doe

Ceo Company